Ponedjeljak, 23 Studeni 2020
"Stream City Live" - Premijera jedinstvenog glazbenog dogadjaja u Dubrovniku

"Stream City Live" - Premijera jedinstvenog glazbenog dogadjaja u Dubrovniku

U organizaciji BSH Events i Mr. Afterparty - a, jednog od najutjecajnijih društvenih brandova u elektroničkoj glazbi diljem svijeta, a u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Dubrovnik je prvi domaćin jedinstvenog glazbenog događaja na spektakularnom glazbenom putovanju kroz povijesno i kulturno blago najzanimljivijih svjetskih gradova, sa svojom novom serijom "Stream City Live" . Ovaj događaj započinje u Dubrovniku u nedjelju, 24. svibnja, u 18 sati, a prenosit će se na stranicama Mr. Afterpartyja kao i BSH Events te na Facebooku Turističke zajednice grada Dubrovnika. Nedjeljni DJ set iz Dubrovnika ići će s dvije lokacije, iz Lazareta i s gradskih zidina. Pijanist i violinist locirani na dva različita mjesta upoznat će vas s DJ setovima u vrijeme zalaska sunca što dodatno pridonosi posebnom ugođaju. Dubrovnik je za ovaj glazbeno - kulturni događaj odabran zbog bogate kulturno-povijesne baštine, s posebnim naglaskom na činjenicu da je grad s najstarijom karantenom na svijetu. U doba raznih zaraznih bolesti i kako bi se spriječilo njihovo širenje, Veliko vijeće Dubrovačke Republike je 1377. godine donijelo odluku kojom se prvi put u svijetu u Dubrovniku uvodi karantena. Lazareti su tad s kompleksom od osam zgrada i pet dvorišta bili najveći trgovački tranzitni centar na Jadranu i jedno od najbolje organiziranih karantena na Mediteranu.


Ovo glazbeno putovanje osmišljeno je kao kombinacija glazbe i kulture s ciljem isticanja bogate baštine gradova. Kroz impresivne fotografije i video snimke arhitekture grada, live DJ set zadovoljit će i najzahtjevnije glazbene znalce.

Događanje je humanitarnog karaktera te prihod ide Društvu distrofičara i oboljelih od cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije.

 Premijeru glazbenog događaja možete gledati osim na Facebook stranici Turističke zajednice grada       
 Dubrovnika https://www.facebook.com/ExperienceDubrovnik/