Ispiši ovu stranicu
Župski karnevo ove godine online; Priopćenja, natječaje, priče i maškarane "balončiće" pratite na Župčici

Župski karnevo ove godine online; Priopćenja, natječaje, priče i maškarane "balončiće" pratite na Župčici

Zbog trenutne epidemiološke situacije Župski karnevo i maškarane priredbe po Župi ove godine se neće održati na način na koji smo navikli. Organiziranih priredbi, povorka i maškaranih druženja neće biti, ali vodstvo Župskog karnevala u suradnji s našim portalom planira organizirati ono što se može.

Ovih dana ćemo Vas pozvati da nam pošaljete stare karnevalske fotografije, jednom tjedno ćemo objaviti ono što ste poslali na našu mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a na kraju poseban ocjenjivački sud će odabrati najvrjednije fotografije i nagraditi njihove vlasnike.

Dječje maškarate koje će se održati u „maškaranim balončićima“ odvojenim razrednim i vrtićkim skupinama pratit ćemo i prenijeti Vam putem fotogalerija i videopriloga ŽuTV-a, isto kao i izložbu radova učenika župske škole na temu karnevala koja će biti postavljena u Trgovačkom centru u Srebrenom.

Kroz poklade do 16. veljače objavljivat ćemo i karnevalske priče, objavama iz  arhive portala prisjetit ćemo se prošlih karnevala. Renomirani karnevalski stvaraoci prezentirat će svoje instalacije na trgu Župskog karnevala, a bit će i još po koje iznenađenje koliko se bude moglo, u skladu s epidemiološkim mjerama.