Ispiši ovu stranicu
Karnevalski krizni stožer; Prestaju sve ovlasti Načelnika, predsjednica Župskoga karnevala preuzela vlast

Karnevalski krizni stožer; Prestaju sve ovlasti Načelnika, predsjednica Župskoga karnevala preuzela vlast

Kako zbog epidemiološke situacije se ove godine karnevalska događanja odvijaju na drukčiji način, pa tako nema ni tradicionalne svečanosti primopredaje ključa od općine.  Kako poručuju iz Župskog karnevala "Načelnik reko da će nam ga poslat poštom", a kako ključ još nije stigao Karnevalski krizni stožer je sve odlučio riješiti priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

" Štovani župski puče, dragi karnevalisti i mili nam karnevali!

Evo je počelo vrijeme od maškara. Sikuro ste promislili kako ove godine nema ništa od karnevala. Kako nema?! Pa karnevo nam  je stalno. Uništila nas juhica od šišmiša. Maškarani smo, deboto, godinu dana.

Prije omalo dvije setemane smo iskali kjuč od Župe ma nam je Načelnik reko da će nam ga poslat poštom jerbo nas na primopredaju dođe sva sila maškaranijeh i nemaškaranijeh i lumpuje se do zore, a tega ove godine ne smije bit. Eto ti na, a baš je Predsjednica mislila obećat svašta, a ne učinit ništa (osim frizure i nove monture) kako to toka kod ozbiljnijeh političara.

Bome još čekamo taj kjuč, ali skopčali smo da nam ni ne treba. Jes on krasan, veliki, zlatni, ma ni jedna vrata ne otpire, a sve je kjuzo. Ne možeš njime otvorit ni vrata od kafića za kafu popit, a kamoli od općine.
Zato smo mi učinili  prekojuče karnevalski krizni stožer koji je kapač donijet sve odluke za Župu kako Predsjednica reče i ne mora nikoga ništa pitat.
Dunkve, karnevalski krizni stožer je odlučio da prestaju sve ovlasti Načelnika i Predsjednica je preuzela vlast u ime Župskoga karnevala.

Upravno vijeće Župskoga karnevala"