Ispiši ovu stranicu
Karnevalski krizni stožer; "Na Trgu Župskog karnevala uočeno nekoliko čudnih spodoba koje su se tamo lentrale"

Karnevalski krizni stožer; "Na Trgu Župskog karnevala uočeno nekoliko čudnih spodoba koje su se tamo lentrale"

Jučer popodne je na potezu od Kupara do Srebrenoga zabilježen blagi rast karnevalskog virusa, ali se ne očekuje nagli skok obzirom na mjere koje ne poduzimamo.

Na Trgu Župskog karnevala osvanuo je reciklirani okvir za fotografiranje.  Nadamo se da će osvanuti i sutra. Uočeno je i nekoliko čudnih spodoba koje su se u njemu lentrale. Naglašavamo da je okvir uži od 1,5 metra i, kao takav, nije namijenjen za više osoba. Koristite se njime na vlastitu odgovornost.
Klupe na mulu od Srebrenoga se daju u zakup do 1.5. 2021. osobama starijim od 47,5 godina koje imaju dokaz da dnevno prijeđu manje od 10 000 koraka. Obavezna je i potvrda o plaćanju komunalne naknade.

Kovid policija Župskog karnevala je u zadnjih tjedan dana 5 puta intervenirala zbog nepoštivanja mjera i neprijavljenih okupljanja ispred aparata za „kafu za po putu“ . Uz to korisnici svakodnevno protestiraju jer nisu postavljeni sitnomati uz navedene aparate. Ekspertna grupa prikuplja točne podatke o korištenju aparata za kafu i to nam je sad prioritet. Nadamo se da ćemo mišljenje stručnjaka dobiti što prije, najkasnije do ljeta.



#ostanizdraveglave - Župski karnevo


U suradnji sa Župčica portalom organizira se natječaj za najvrjednije stare karnevalske fotografije. Pošaljite stare karnevalske fotografije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ako znate, navedite godinu kad je snimljena, mjesto i imena osoba koja su na njoj.
Poseban ocjenjivački sud će odabrati najvrjednije fotografije i nagraditi njihove vlasnike.