Ispiši ovu stranicu
Udruga Kurenat; Zbog toliko pozitivnih reakcija kako djece tako i odraslih, organizirat ćemo više sličnih projekata

Udruga Kurenat; Zbog toliko pozitivnih reakcija kako djece tako i odraslih, organizirat ćemo više sličnih projekata

Kulturno-zabavna, ekološka i sportska udruga Kurenat objavila je na svom Facebook profilu osvrt na svoj zadnji projekt Ljetnu školu tehničke kulture i programiranja u Župi dubrovačkoj koji je krajem srpnja realiziran u prostorijama župske škole te ispred hotela Mlini.

- Sam projekt besplatnih radionica namijenjen za djecu osnovnoškolskog uzrasta, financiran je iz programa javnih potreba u tehničkim kulturama te se ovim putem želimo zahvaliti Zajednici tehničke kulture Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, O.Š. Župa dubrovačka, Općini Župa dubrovačka, Hrvatskom društvu za robotiku i Pomorsko-tehničkoj školi Dubrovnik, kao i našim donatorima na potpori u ostvarenju ove ideje.

Isto tako se želimo zahvaliti našem gostujućem predavaču, prof. Ivici Kolariću, uz čiju pomoć se 31.srpnja ispred Hotela Mlini organizirala RoboAlka. Hotelu Mlini zahvaljujemo na ustupanju svog prostora kako bi djeca mogla uživati u ovom zanimljivom natjecanju.

Našim dragim profesorima, Iveli Matičević, Katarini Nardelli, Daliji Milić Kralj i Josipu Misir od srca hvala na potpori i energiji koju su dali i polaznicima i nama!

Iako je ovo tek prva godina održavanja ljetne škole, zbog toliko pozitivnih reakcija kako djece tako i odraslih, sigurni smo da ćemo u budućnosti organizirati još više sličnih projekata. Još jednom svima veliko hvala - poručuju iz Udruge Kurenat

foto: Udruga Kurenat