Ispiši ovu stranicu
RTL-ova "Večera za 5 na selu" u Župi; Ivana Bačić - DJ Ivess goste oduševila jelima i glazbenim iznenađenjem

RTL-ova "Večera za 5 na selu" u Župi; Ivana Bačić - DJ Ivess goste oduševila jelima i glazbenim iznenađenjem

U novom tjednu RTL-ova zabavnog kulinarskog showa "Večera za 5 na selu" prva domaćica bila je Ivana Bačić, inače poznata kao DJ Ivess iz Župe dubrovačke.

- Prijavila sam se jer volim izazove, volim nove stvari i želim vidjeti svoj kulinarski potencijal. Kad imam neki projekt, jako me zanima dokle mogu izgurati s tim projektom - rekla je Ivana u najavi emisije.

Večera kod Ivane Bačić započela je neuobičajeno jer je umjesto domaćice goste na aperitivu dočekao njezin suprug Nikša te tako zbunio kandidate, onda se pojavila Ivana i pozvala goste na večeru. Nakon tri vrste bruschetta za predjelo, Ivana je ponudila gulaš od patke s njokima pripremljen na azijski način. Kao šećer na kraju domaćica je servirala lagani desert od sira i jagoda, što je svima odgovaralo nakon obilne večere.  Nakon tri ukusna slijeda Ivanin se stan pretvorio u pravi disco, dok se domaćica pretvorila u DJ Ivess.

Originalno iznenađenje oduševilo je i zabavilo goste koji su dobro raspoloženi krenuli na ocjenjivanje. Ivana je ukupno zaradila visokih 39 bodova i time postavila visoko ljestvicu.Više pročitajte OVDJE

IZVOR I SLIKE, RTL.hr

  • Autor: rtl.hr