Četvrtak, 19 Svi 2022
“Osmijeh za osmijeh du”; Dođite snimiti božićnu obiteljsku fotografiju i malom gestom nekome uljepšati dan

“Osmijeh za osmijeh du”; Dođite snimiti božićnu obiteljsku fotografiju i malom gestom nekome uljepšati dan

- Mi smo grupa prijatelja koja je osmislila ovaj mali događaj velikog srca, u nadi da privuče ljude kao što si Ti. Osoba kojoj je stalo do drugih, i koja će malom gestom  uljepšati nekome dan. A možda i život - poruka je župske fotografkinje Željke Milić koja je s grupom prijatelja organizirala događaj nazvan “Osmijeh za osmijeh” objavljena na istoimenoj Facebook stranici.

- Hvala ti što si sada tu na ovoj stranici i čitaš ovaj tekst. Hvala ti što uzimaš u obzir podržati ovu akciju, i razveseliti jednog mališana. Hvala ti!

Zato te pozivamo da budeš junak ove divne priče koja spaja ljubav i zabavu, dobrotu i veselje. Pozivamo sve obitelji, najbolje prijatelje, ma i kućne ljubimce da dođete na jednu pravu Božićnu bajku!

Sve što trebate je doći veseli i nasmijani, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete najbolje stilski osmišljenu čestitku, i da tako na kreativan način zaželite svima sretan Božić.

Dobrodošli su svi koji žele sudjelovati u humanitarnoj akciji i pritom dobiti digitalnu Božićnu čestitku! Rezervirajte termin i pridružite nam se u hotelu One Suite u Župi 4. i 5. prosinca od 9:00 do 21:00 sati. Veselimo se vašem dolasku! - poručuju organizatori ove humanitarne akcije.

Za najmlađe je pripremljen kutak za uljepšavanje zvjezdicama i šljokicama. Da bih imali svoj trenutak za dobru fotografiju, potrebno je bookirati termin. Poželjno je doći na dogovoreno vrijeme da se termini ne preklapaju. Trajanje jednog sessiona je 10 minuta, nakon kojeg na mail dobijete pet obrađenih fotografija.

Božićni set up su osmislile cure iz cvjećarne Patrea, fotografirat će Željka Milić i Fabijan Drnas. Logo je napravila Ana Demović iz Fingerprint studija. Šminka Kike make up zadužena je za šljokice za najmlađe. A ideju su sa Željkom razradile i cure iz Dubrovnik Wedding Plannera, Mia Pušić i Veronika Varga.

Termin možete rezervirati OVDJE

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr