Četvrtak, 19 Svi 2022
Najviše Vaših lajkova dobile su Jaslice koje je izradila Karmen Kraljić u crkvi svete Ane - Brgat

Najviše Vaših lajkova dobile su Jaslice koje je izradila Karmen Kraljić u crkvi svete Ane - Brgat

Završena je naša druga nagradna igru "Čarolija i radost Božića u župskim domovima" organizirana u suradnji s TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno u kojoj ste na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. slali slike Vaših jaslica, blagdanskih dekoracija, okićenih jelki i borova, kuća, balkona ..... svega što je ovaj Božić u Župi pandemiji u inat učinilo veselijim i ljepšim.

Tko je ovog Božić imao najljepše dekoracije odlučili ste svojim lajkovima na objave na našem Facebook profilu Župčica portal - internet portal Župe dubrovačke zaključno do 01. siječnja 2022. u 24:00.

Najviše lajkova je dobila Karmen Kraljić (14 godina) za jaslice koje je izradila u crkvi svete Ane na Brgatu. Karmen je za svoje jaslice dobila 296 vaših lajkova.

Na drugom mjestu su Nada i Miše Duper iz Vrela sa 178 lajkova, a treća Obitelj Purin - Buići sa 131 lajkom.
 
Tri prvoplasirane Božićne kreacije nagradit će  TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno svaku s po jednim obiteljskim menijem sa slike. Nagrađeni nagrade mogu iskoristiti od 7.1. do 31.1.2022.Koliko je koja od 19 kreacija poslanih na naš mail dobila Vaših lajkova pogledajte u fotogaleriji.


  • Autor: Župski portal - zupcica.hr