Ponedjeljak, 23 Studeni 2020
„Sa(n)jam dobre ekonomije“ Razvoj i promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva

„Sa(n)jam dobre ekonomije“ Razvoj i promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva

DEŠA – Dubrovnik organizira manifestaciju „Sa(n)jam dobre ekonomije“, koja će se 27. i 28. veljače 2020., održati u Lazaretima  u 8. i 10. lađi.

- Cilj nam je podizanje razine svijesti, razvoj te promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva na području Dubrovačko neretvanske županije. Događaj je namijenjen zainteresiranoj javnosti, predstavnicima organizacija civilnog društva, predstavnicima jedinica lokalnih i regionalnih uprava i samouprava, regionalnih agencija, stručnjacima, medijima, studentima i đacima - poručuju iz Deše.
 
Manifestacija je događaj projekata „Obrazovanje za održivu budućnost“ i „Mjesto zajednice“ koji provodi DEŠA Dubrovnik u partnerstvu sa Ekonomsko i trgovačkom školom Dubrovnik, Art radionicom Lazareti, Studentskim teatrom Lero, Dubrovačkim ljetnim igrama te Gradom Dubrovnikom.

Program manifestacije „Sa(n)jam dobre ekonomije“

Osnovni cilj Manifestacije je podizanje razine svijesti, isticanje, razvoj te promocija dobre ekonomije i društvenog poduzetništva na području Dubrovačko neretvanske županije.

1 dan – četvrtak 27.02.2020.

Mjesto održavanja: 8. Lađa u Lazaretima (prostori Studentskog teatra Lero)

11:00 h Okrugli stol „Potencijali i prakse društvenog poduzetništva“

Moderatorica: Jany Hansal
Sudionici okruglog stola: Ranko Milić (Europolis grupa), Goran Jeras (ZEF), Denis Dilberović (Dominatto property mangement), Suzana Đurđević (Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik)

12:30 h Pauza uz osvježenje

13:00 h Otvaranje izložbe promotivnih materijala socijalnih poduzeća u Hrvatskoj i projekcija filmova o društvenom poduzetništvu

2 dan – petak 28.02.2020.

Mjesto održavanja: 10. Lađa u Lazaretima (prostor Art radionice Lazareti)

10:30 – 16:00 izložba promotivnih materijala socijalnih poduzeća Hrvatske i projekcija filmova o društvenom poduzetništvu.