Subota, 23 Listopad 2021
Profesorici Fani Perun nagrada  Ministarstva znanosti i obrazovanja za izniman doprinos struci

Profesorici Fani Perun nagrada Ministarstva znanosti i obrazovanja za izniman doprinos struci

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine povodom Svjetskog dana učitelja nagradilo je najbolje odgojno – obrazovne djelatnike. Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021.

Među nagrađenima je i profesorica Fani Perun župka na dugogodišnjem radu u Osnovnoj školi "Ivan Duknović" u Marini kraj Trogira.

- Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, objavljivanje oglednih primjera prilagodbi metoda, sadržaja i sl. za učenike s teškoćama, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole - navodi se u obrazloženju odluke Ministarstva znanosti i obrazovanja.  

Fani Perun od devedesetih godina živi i djeluje u Trogiru kao profesorica engleskog jezika i književnosti, a u svojoj je Župi  je pronašla inspiraciju za književni izričaj, ponajprije dramski, a sve češće i pjesnički. S grupom entuzijasta kakva je i sama osnovala Amatersku glumačku družinu „Sve za Župu“ iza koje su dvije uspješne predstave , “Župski Romeo i Julija “ i “Bokarić”.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr, urednik