Ispiši ovu stranicu
Odgođeni planirani programi jubilarne 20. Feste 2021 Dubrovnik, promocija albuma klape Kaše

Odgođeni planirani programi jubilarne 20. Feste 2021 Dubrovnik, promocija albuma klape Kaše

Udruga Festa Dubrovnik za ovogodišnju je svoju jubilarnu 20. manifestaciju Festa 2021 Dubrovnik po tradiciji pripremila višednevni bogat i raznovrstan program koji bi počeo Festom od klapa i najpopularnijim skladbama V.Paljetka, M.Nardellija, Đ.Jusića i K.Magdića! I naše bi operne Dive pjevale u crkvi sv. Vlaha, Rock-paradom bismo se vratili u Lazarete, gala-koncert smo planirali uz 30. obljetnicu dubrovačke Atlantide s DSO i gostujućim zvijezdama.

Bilo bi i Feste od vina na Kandeloru i radionice tradicionalnih jela uz autohtona vrhunska vina u sklopu nje. Ali smo Protokol Grada i sve institucije s kojima surađujemo, prema jednoglasnoj odluci redovne Skupštine naše Udruge, budući da nije bilo naznaka skorih promjena epidemiološke situacije u nas i prema njoj odgovarajućih mjera, obavijestili o ODGODI svih naših planiranih programa jubilarne 20. Feste 2021 Dubrovnik, koji su pretpostavljali veći broj izvođača i publike.

Ono što sigurno ostaje u programu su:

25.01. (ponedjeljak) u 19:00 sati, u predvorju Kazališta - otvaranje izložbe GRAD SV. VLAHA u suradnji s Dubrovačkom udrugom likovnih umjetnika i Hrvatskom maticom iseljenika. Organizaciju izložbe pomogli su Kazalište Marina Držića, Umjetnička galerija Dubrovnik, Dom Marina Držića, Marin Ivanović, Andrea Batinić i Igor Brautović.

28.01. (četvrtak) u 20:00 sati u Kazalištu Marina Držića promocija albuma klape Kaše MISA SV. VLAHA, autora Vicka Dragojevića (umjesto odgođene Feste od klapa).

O novim terminima odgođenih programa obavijestit ćemo čim to realno bude moguće.

Humanitarna namjena 20. Feste bit će usmjerena Općoj bolnici Dubrovnik.