Ispiši ovu stranicu
Završni dan Turnira župskih mjesta - Malonogometna festa u dvorani na Mljekari (FOTOGALERIJA)

Završni dan Turnira župskih mjesta - Malonogometna festa u dvorani na Mljekari (FOTOGALERIJA)

Završio je još jedan, osmi Turnir župskih mjesta koji je iz vikenda u vikend koja je i ove godine bila glavno okupljalište Župljana u ovim zimskim mjesecima. Gledatelji su se brojili na stotine, teško je bilo naći praznu stolicu na tribinama, a mjesto za parkirati se tražilo od Bjelica do Kantula. Nova školska sportska dvorana na Mljekari često je bila premala, padali su rekordi posjećenosti, čak i onaj od gostovanja reprezentacije Hrvatske i Irana, prvi put za povijesni "Derbi della Planina", a zatim i sinoć na finalnoj večeri turnira.

Napetosti, zanimljivosti i iznenađenja nije nedostajalo od prvog dana i prvih utakmica. Već nakon grupne faze smo se oprostili od lanjskih polufinalista Bjelica, što nije moglo proći nezabilježeno, pa smo na društvenim mrežama vidjeli urnebesni video u kojem se Hitler totalno raspametio kad je čuo za ispadanje ekipe pod vodstvom Marija Raguža. Veliko iznenađenje je priredilo Srebreno izbacivanjem Postranja u osmini finala.

Nakon dugo vremena Čelopeci predvođeni najboljim igračem turnira Perom Grbićem su se vratili u sam vrh i stigli na korak do kraja, ali protiv Gornje Čibače nisu mogli, ekipa iz najvećeg župskog naselja je još jednom superiorno prošla kroz turnir. Najbliži iznenađenju protiv sada četverostrukih prvaka su bili Brgaćani u polufinalu s izjednačenjem 29 sekundi prije kraja polufinala, ali protiv Palamete na penale im nije išlo.

Za kraj još jednom pohvala i zahvala organizatorima. Teško je od odličnog turnira napraviti još bolji, ali njima to ide od ruke iz godine u godinu od preseljenja iz Kupara na Mljekaru. I ove godine smo imali neke nove priče, sadržaje, akcije .... od ždrijeba kao na velikim natjecanjima do odličnog završnog vikenda.

Teško je od odličnog turnira napraviti još bolji, ali vjerujemo da će to i dogodine napraviti .

VEZANE VIJESTI

Pehar se vratio u Čibaču; Gornja Čibača četvrti put pobjednik Turnira župskih mjesta (FOTO)