Ispiši ovu stranicu
Na plivalištu Gusara u subotu održane Ljetne igre mladih „Pljus, pljas, pljes“ SKAC-DU (FOTOGALERIJA)

Na plivalištu Gusara u subotu održane Ljetne igre mladih „Pljus, pljas, pljes“ SKAC-DU (FOTOGALERIJA)

U organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik u subotu su na plivalištu Gusara u Mlinima  uz glazbu i roštilj održane  ljetne igre mladih „Pljus, pljas, pljes“

Igre su održane povodom šestog rođendana Studentskog katoličkog centra Dubrovnik (SKAC-DU),a  sudjelovalo je devet peteročlanih ekipa. Svaka ekipa je morala imati barem jednog muškog člana ili barem jednu žensku članicu. Sudionici su mogli biti svi u dobi od petnaest do trideset godina. Ukupno se odigralo šest igara u moru, a u svakoj od njih natjecatelji su morali pokazati svoju spretnost, fizičku izdržljivost i timski rad.

Prvo mjesto je osvojila ekipa „Leteći medvjedići“ u sastavu Stipan Erceg, Mavro Farčić, Ivan Raguž, Josipa Vuković i Mario Šopar.

Službena proslava SKAC-ovog šestog rođendana održat će se u utorak 14. srpnja 2020. g. Proslava započinje euharistijskim slavljem u 20.00 u crkvi Svetog Vlaha, a nastavlja se otvaranjem novog SKAC-ovog prostora u Starom Gradu na adresi Kovačka 8.

Ljetne igre mladih „Pljus, pljas, pljes“ su održane u organizaciji Studentskog katoličkog centra Dubrovnik.  FOTO; mladidbk