Ispiši ovu stranicu
Na Svetoga Roka; Utakmicom s "vječnim rivalima" iz Cavtata Gusar proslavio 70. rođendan (FOTO/VIDEO)

Na Svetoga Roka; Utakmicom s "vječnim rivalima" iz Cavtata Gusar proslavio 70. rođendan (FOTO/VIDEO)

Na blagdan Svetoga Roka, nekada tradicionalnu festu u Mlinima, prije 70 godina je odigrana prva vaterpolo utakmica između Gusara i Cavtata i taj davni susret danas velikih vječnih rivala se slavi kao početak postojanja Vaterpolskog kluba Gusar.

Večeras su se na 70. rođendan "vječni rivali" na plivalištu u Mlinima sastali po tko zna koji put, a prvu loptu na utakmici današnjih generacija vaterpolista Gusara i Cavtata je u more bacio gospar Pero Ivelja legenda kluba iz Mlina. Danas 91-godišnjak  gospar Pero je igrao tu prvu utakmicu Gusara i Cavtata.

Na svečanost na plivalištu u Mlinima su se okupili brojni bivši i sadašnji igrači, članovi i prijatelji kluba, na tribinama plivališta s obitelji je bio i reprezentativac Maro Joković, donedavni izbornik reprezentacije Australije i  novi trener Barcelonete Elvis Fatović i mnogi drugi.

Gusar je pobijedio Cavtat rezultatom 15:9, a za domaću momčad su nastupili Petar Sambrailo, Ivan Jurić (4), Toni Paskojević (2), Dorijan Raguž (5), Mak Meco, Maroje Vidosavljević Vučić (1), Tomo Petrović, Ivan Špetić (1), Zvonimir Perić, Toni Sambrailo (1), Mario Šopar, Petar Grbić, Nikola Pavličević (1). Trener: Lovro Vidosavljević Vučić.

Cavtaćani su igrali u sastavu; Josip Duplica, Jakov Cvjetković (3), Maroje Ursić, Bruno Bobić, Antonio Zadro, Nikola Šimunović (5), Karlo Šabić (1), Antonio Gavranić, Maro Ucović, Đivo Bobić, Andi Drobac, Ivica Ucović. Trener: Pavo Pulić.

Za zabavni dio programa nakon utakmice su se pobrinuli klapa Subrenum i  DJ Bačvar, a rođendan je proslavljen i velikim vatrometom koji možete pogledati u videoprilogu ŽuTV.a.


Video sadržaj