Četvrtak, 25 Travanj 2024
Konferencija „Izvrsnost u turizmu“ održat će se u hotelu Lapad u Dubrovniku 26. i 27. kolovoza

Konferencija „Izvrsnost u turizmu“ održat će se u hotelu Lapad u Dubrovniku 26. i 27. kolovoza

Regionalni centar kompetentnosti Dubrovnik 26. i 27. kolovoza 2021. godine organizira konferenciju „Izvrsnost u turizmu“ koja će se održati u hotelu Lapad.

Cilj je konferencije okupiti sve partnere i ključne dionike projekta, upoznati se s njihovim radom, razmijeniti znanja i iskustva, te razraditi daljnje strateške ciljeve u ovom projektu važnim za Dubrovačko-neretvansku županiju.

Uz predstavnika grada Dubrovnika, konferenciji će  nazočiti predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i ostali partneri  uključeni u projekt Regionalnog centra kompetentnosti: Sveučilište u Dubrovniku, Centar za poduzetništvo, Baskijski kulinarski centar, predstavnici partnerskih škola iz Ploča, Opuzena, Metkovića i Korčule, Callidus - Ustanova za obrazovanje odraslih, Mint Media, kao i predstavnici hotelskih kuća: Valamar, Jadranski luksuzni hoteli, hoteli Dubrovačka rivijera i Grand hotel Imperial. Pozivu na konferenciju odazvali su se i ravnatelji i voditelji drugih hrvatskih  Regionalnih centara kompetentnosti u turizmu.
Na otvaranju konferencije nazočiti će predstavnici Ministarstva turizma RH, Hrvatske gospodarske komore, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Zavoda za zapošljavanje.  
Koristimo priliku pozvati Vas da popratite konferenciju „Izvrsnost u turizmu“ 26. kolovoza 2021.
09:30 sati, hotel Lapad, otvaranje konferencije
10:30 sati, izjave za medije  

Molimo Vas prijavite nam svoj interes putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo napravili raspored Vaših susreta sa sudionicima konferencije, vodeći računa o obvezi poštivanja epidemioloških mjera.


Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik