Ispiši ovu stranicu
Centar za poduzetništvo poziva na online edukaciju “Zašto poduzetnik nikad nema vremena?”

Centar za poduzetništvo poziva na online edukaciju “Zašto poduzetnik nikad nema vremena?”

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na online edukaciju „Zašto poduzetnik nikad nema vremena?” koja će se održati u četvrtak, 06. svibnja 2021. s početkom u 10 sati.

Ne postoji osoba na svijetu koja barem jednom nije imala iskustvo nedostatka vremena. Neki od nas upravo tako najbolje i funkcioniraju – kad se bliži rok, sve se stiže i radi pod pritiskom. Tek kada se organiziramo počinjemo shvaćati da je odličan osjećaj imati kontrolu nad svakodnevnim zadacima, a ne da zadaci kontroliraju nas.

Ako su nam nepoznati pojmovi planiranje, postavljanje ciljeva, postavljanje rokova, delegiranje, postavljanje prioriteta i fokus na ključne aktivnosti, imati ćemo problema s učinkovitošću. Kako sve stići i kako posložiti prioritete da ne budete poduzetnika koji nikad nema vremena, saznajte na našoj sljedećoj radionici.

O predavaču:

Gordana Kadoić magistrirala je Poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a karijeru je gradila u poznatim domaćim i internacionalnim kompanijama u kojima je bila zadužena za razvoj prodaje, timova, managera i njihovih potencijala te iza sebe ima vrhunske rezultate. Gđa. Kadoić je vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate Education koja se bavi poslovnim edukacijama, treninzima i poslovnim savjetovanjem, a specijalizirana je za razvoj prodaje i vještina vođenja.

Održala je preko 150 edukacija, predavanja i radionica u Hrvatskoj i inozemstvu. Članica je Međunarodne udruge za mentoring I coaching (EMCC) te snažno podupire poduzetništvo.

Predviđeno trajanje edukacije je 3 sata.

Online edukacija besplatna je za sve polaznike.


Za sudjelovanje na online edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/uwAVrfzji7hcsxet8

– maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

– telefona: 020/418-401