Srijeda, 24 Travanj 2024
Ipak raspisan natječaj za zakup kućica za vrijeme održavanja Dubrovačkog zimskog festivala

Ipak raspisan natječaj za zakup kućica za vrijeme održavanja Dubrovačkog zimskog festivala

Unatoč neizvjesnoj epidemiološkoj situaciji Društvo Grada Dubrovnika - DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o. i Povjerenstvo „Dubrovačkog zimskog festivala“ raspisali su javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije „Dubrovački zimski festival“.

Drvene kućice bit će postavljene na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, u Uvali Lapad, Gružu i Mokošici i to u vremenu od 28. studenoga 2020. godine do 6. siječnja 2021. godine. Za ugostiteljsku djelatnost predviđeno je ukupno 20 kućica s pripadajućom opremom, dok je na Brsaljama predviđen jedan objekt za djelatnost trgovine prigodne ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i slično.

Javni poziv se provodi od 16. listopada 2020. godine, a razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 4. studenoga 2020. godine. Detaljne obavijesti o uvjetima i lokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., na adresi Branitelja Dubrovnika 7, na tel. 020/638 208 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Cijeli tekst natječaja dostupan je OVDJE.