Ispiši ovu stranicu
Akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice "Tjedan odmora vrijedan" od 16. do 25. listopada

Akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice "Tjedan odmora vrijedan" od 16. do 25. listopada

Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Hrvatska turistička zajednica će ponovno aktivirati zasebnu web stranicu www.tjedanodmoravrijedan.hr na kojoj će se svi zainteresirani, a prijave bi trajale do 01. listopada 2020., u nekoliko jednostavnih koraka  moći uključiti u obujmu odnosno kapacitetima prilagođenim vlastitim mogućnostima, te svoje cijene za taj tjedan prilagoditi uvjetima određenim od strane nosioca projekta Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

Nositelji projekta provesti će veliku nacionalnu kampanju (TV, digitala, outdoor...), kojom će
animirati domaće turiste na korištenje aktivnosti i usluga hrvatskog turističkog tjedna. Svi sudionici koji se odluče biti dio ove kampanje, na svojim objektima moći će izložiti vidljive službene vizuale, te tako jasno komunicirati prema javnosti da su dio ove nacionalne
kampanje.

Uspjeh ove akcije prvenstveno ovisi o Vama, našim uvaženim dionicima turističkog sektora te ovim putem molimo sve zainteresirane da se priključe projektu, i putem stranice www.tjedanodmoravrijedan.hr istaknu svoje ponude koje će se zatim medijski komunicirati prema krajnjim korisnicima.