Ispiši ovu stranicu
Policijsko izvješće; Ubojstvo u Rogotinu, 45-godišnjak silom pokušao odvesti djevojčicu na Batali

Policijsko izvješće; Ubojstvo u Rogotinu, 45-godišnjak silom pokušao odvesti djevojčicu na Batali

Jučer, 17. rujna, u obiteljskoj kući u mjestu  Rogotin pokraj Ploča, dogodilo se ubojstvo muškarca u dobi od 29 godina. Uhićene su dvije muške osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem i oni se trenutno nalaze u Policijskoj postaji Ploče na kriminalističkom istraživanju.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica.
Više detalja o ovom događaju bit će poznato po završetku kriminalističkog istraživanja.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 45-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju.   

Sumnjiči se da je u večernjim satima u srijedu, 16. rujna, prvo verbalno, a potom i silom pokušao odvesti djevojčicu, koja se u tom trenutku nalazila u parku na Batali u Dubrovniku, do svog stana koji se  nalazi u blizini, a od čega je odustao dolaskom njenih prijatelja koji su pozvali policiju. Muškarac je vrlo brzo  uhićen, već u 22,45 sati, kada je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, kasno sinoć, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.