Ispiši ovu stranicu
U subotu 24. listopada još jedna promocija knjige Treći ključ i predavanje o ljetnikovcu Bettera

U subotu 24. listopada još jedna promocija knjige Treći ključ i predavanje o ljetnikovcu Bettera

Zbog velikog zanimanja javnosti u subotu 24. listopada s početkom u 10 sati održat će se još jedno predavanje o ljetnikovcu Bettera te promocija knjige Treći ključ. Kao i prethodna dva puta događaj se organizira na taraci ljetnikovca u Mlinima (Beterina).  

U promociji sudjeluju Lidija Crnčević - prof. komparativne književnosti i filozofije, glavna urednica portala Dubrovniknet, Ivan Viđen - povjesničar umjetnosti, Vedran Mezei autor knjige.

Knjiga Treći ključ bit će dostupna po promotivnoj cijeni od 100 kuna.

Kako bi vam bilo osigurano sjedeće mjesto na promociji potrebno se prethodno najaviti u TZO Župa dubrovačka na broj telefona 020/486-254 radnim danom od 8 do 14 sati.

Za sve posjetitelje koji dolaze automobilom bit će otvoren parking hotela Astarea. Od parkinga do ljetnikovca Bettera najjednostavnije je doći pješačkom stazom iza depandansa Studenac te nastaviti gornjim putem do „stare kuće“ (kada dođete u Beterinu nemojte silaziti prvim skalama prema plaži jer je s te strane put do ljetnikovca u lošem stanju).

- Preporučujemo slojevitu odjeću i udobnu obuću.  Za vrijeme događaja potrebno je imati zaštitnu masku za lice. Radujemo se vašem dolasku - poručuju organizatori.