Ispiši ovu stranicu
Večeras prvi dio emisije "Lijepom našom" snimljene u sportskoj dvorani na Mljekari (VIDEO)

Večeras prvi dio emisije "Lijepom našom" snimljene u sportskoj dvorani na Mljekari (VIDEO)

Na prvom programu HRT-a večeras  17:39 sati na programu je prvi dio emisije Lijepom našom snimljene u župskoj školskoj sportskoj dvorani na Mljekari. Emisija je snimljena 23. listopada a u prvom djelu možete pogledati nastupe KUD-a Marko Marojica, klape Amfora - Dubrovnik, Nenada Vetme, sastava Fijaker, klape Kolafjaka - Dubrovnik, Tria Gušt, klape Bisernice Boke - Kotor, Marina Previšića, klape Kaše, Ibrice Jusića, klape Subrenum, Ivana Zadra, Stijepa Gleđ Markosa, Paule Jusić, Đanija Maršana, Mladena Grdovića i KUD-a "Sv. Juraj" - Osojnik .

Kao najavu večerašnje emisije pogledajte četverominutni videoprilog ŽuTV-a sa snimanja, u kojem donosimo zahvalu Župljanima voditelja i urednika Branka Uvodića.

ZAHVALA NAČELNIKA SILVIJA NARDELLIJA

- Općina Župa dubrovačka i Turistička zajednica bili su glavni organizatori snimanja glazbeno scenskog spektakla Lijepom Našom koji se održao u srijedu 23. listopada u sportskoj dvorani na Mljekari. Koristim priliku zahvaliti se svima onima koji su pomogli da se i Župa dubrovačka upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.

Naše kulturno umjetničko društvo Marko Marojica na čelu s gosp. Ivicom Grbićem  uz veliki trud svih članova uspjelo je  nastupom i kroz etno kutak prikazati starinske običaje i način života u Župi. Hvala gospođi Madi Jakobušić , OPG- Grbić Pajo i OPG-u Jerković s Brgata  koji su prezentirali Župske proizvode kao i Župskim mažoretkinjama koje su snimile prilog na Spomen obilježju.

Veliko hvala Željku Miloslaviću , djelatnicima Dobrovoljno vatrogasnog društva  i komunalnog društva Župa dubrovačka koji su odradili postavljanje i skidanje pozornice i gledališta.
Hvala ravnatelju gosp. Antonu Jurkiću i zaposlenicima škole na dobroj suradnji i pomoći u organizaciji. Hvala i svima onima koji su došli na snimanje  i kupnjom ulaznica podržali humanitarnu akciju , obzirom će sav prihod biti uplaćen najpotrebitijima - poručio je općinski načelnik Silvio Nardelli.


Video sadržaj