Ispiši ovu stranicu
Udruga Mladih Ponat organizira seriju kvizova “‘Ko ti ga zna”, u Župi 13. ožujka

Udruga Mladih Ponat organizira seriju kvizova “‘Ko ti ga zna”, u Župi 13. ožujka

“‘Ko ti ga zna?”  je prvo kvizaško natjecanje koje će pokušati pokrenuti kulturu kvizova na ovim prostorima - poručuju iz Udruga Mladih Ponat organizatora ovih kvizova koje će ugostiti kafići u Dubrovniku, Mokošici, Župi i Konavlima.

Pored nagrada, svi sudionici imat će i motivaciju više, jer prva tri mjesta na svakom od održanih kvizova značit će prolaz dalje i pozivnicu za veliko finale koje će se održati 20. ožujka, a lokaciju finala ćemo uskoro saznati.

“‘Ko ti ga zna?” je jedan od ozbiljnijih projekata kojeg organizira udruga mladih Ponat, nakon što su lani organizirali razna događanja u Župi. Iz udruge najavljuju i druge projekte za ovu zimu poput teniskih, kartaških i FIFA turnira, karaoka, filmskih večeri, a na ljeto turnire na otvorenom.

Prvi kvalifikacijski kviz će se održati 21. veljače u kafiću Freaky u Lapadu, koji će predstavljati Grad Dubrovnik. Iako su sva mjesta popunjena, organizatori pozivaju sve da se prijave na preostale kvizove.

Sljedeći kviz je na Grudi, 28. veljače  i mjesta ponestaje. Treći po redu turnir održat će se u kafiću Zeppelin, koji će otvoriti svoja vrata za kvizaše u petak 6. ožujka u 20 sati, a zadnji četvrti se održava u Župi, u Catamarana  u petak 13. ožujka.

Prijavu ekipa možete izvršiti u inboksu Udruge mladih Ponat na Facebook i Instagram stranici.

 

U videoprilogu možete vidjeti i zanimljiv promo koje je udruga mladih Ponat snimila u suradnji sa poznatim kviz-majstorom Deanom Kotigom, odakle sličnost vuče i sami naziv natjecanja.


Video sadržaj