Četvrtak, 25 Travanj 2024
Uz bespovratni poticaj od čak 80 posto smanjite svoje račune za struju - MS2 energo za Vas obavlja sve

Uz bespovratni poticaj od čak 80 posto smanjite svoje račune za struju - MS2 energo za Vas obavlja sve

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost svake godine objavljuje Javni poziv građanima za subvencioniranje izgradnje solarne elektrane.

Taj natječaj je posebno zanimljiv građanima koji žive na području posebne državne skrbi, kao što su općine Župa dubrovačka, Konavle i Dubrovačko primorje te područje Rijeke dubrovačke, jer je subvencija na tim područjima do sada iznosila čak 80 posto cijene ugradnje solarne elektrane.

Želite li sami sebi proizvoditi struju i tako smanjiti račune za struju i do 85 posto, na usluzi Vam je tvrtka MS2 energo d.o.o. koja ima sjedište na otoku Čiovu, ali ima stalni tim na području Dubrovnika.

MS2 energo d.o.o. za Vas obavlja sve, od prijave na natječaj, projektiranja, do ugradnje solarne elektrane. MS2 energo d.o.o. radi projekt po principu „ključ u ruke“, investitori trebaju pribaviti određene dokumente, a dobivanje sredstava od države, komunikaciju s HEP-om i ostalo obavlja MS2 energo tim (osim određenih kontakata koje zbog GDPR-a treba odraditi investitor).



MS2 energo d.o.o. posluje samo s opremom vrhunske kvalitete – BISOL paneli iz Slovenije te FRONIUS inverter iz Austrije.

Investicija se, bez poticaja, isplati u periodu od 10 godina, a uz ovakvu subvenciju isplaćena je za 2 do 3 godine, a rok trajanja elektrane je oko 30 godina.

MS2 energo d.o.o. uspješno provodi projekte po cijeloj Dalmaciji (Trogir, Čiovo, Zadar, Šibenik, Pelješac…) gdje je subvencija 40 i 60 posto, a neki kupci se odlučuju ići u investiciju i bez subvencije.

Kao primjere izgrađenih elektrana na Vašem području uz 80 posto subvencije izdvajamo solarnu elektranu u Mlinima, Šetalište Marka Marojice – vl. Boško Perić i u Rožatu, Rožat donji – vl. Josita Begović (na fotografijama).

Kupci u ljetnim mjesecima dobiju račun od 0 kuna (često uđu i u pretplatu), a zimi se računi smanje i do 50 posto.

Prijave na natječaj će biti 7. prosinca 2021. godine, a jedini trošak koji je unaprijed potrebno financirati i koji nije subvencioniran jest trošak izrade glavnog projekta za elektranu (dio obvezne dokumentacije) čija je cijena 3.200,00 kuna + PDV.



Obratite nam se s povjerenjem i smanjite svoje troškove za račune.

MS2 energo d.o.o.

Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 91 549 0684

Link na WEB stranicu:

https://ms2-energo.com/

Link na YouTube kanal:  

https://www.youtube.com/channel/UCxOruUW3E1U9Y20GsXTsyNg

Članci o nama:

https://dulist.hr/dubrovcanin-matej-stipeljkovic-pandemija-ga-nije-sprijecila-u-pokretanju-poduzetnicke-price/700910/

https://novac.jutarnji.hr/novac/next/dva-mlada-inzenjera-krenula-u-posao-usred-pandemije-moto-im-je-jedan-krov-jedna-solarna-elektrana-15112054

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr