Nedjelja, 21 Srpanj 2024
Preuređeni Pinia Pool Bar & Lounge početna stanica svakog dobrog izlaska (FOTO)

Preuređeni Pinia Pool Bar & Lounge početna stanica svakog dobrog izlaska (FOTO)

Ako tražite mjesto koje povezuje eleganciju, gastronomski užitak i atmosferu za pamćenje, predlažemo vam novouređeni Pinia Pool Bar & Lounge Hotela Sheraton Dubrovnik. Pinia Pool Bar & Lounge može biti sjajna prva postaja večernjeg izlaska svim stanovnicima okolice Dubrovnika i Župe dubrovačke jer je tu šarolik izbor hrane i pića te rezidentni DJ koji brine za sjajnu atmosferu. Pinia Pool Bar & Lounge nudi  impresivan izbor vina i koktela koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije te šarolik izbor grickalica i tapasa da večer počne u pravome tonu.

Pinia Pool Bar & Lounge sada dočekuje i goste koji nisu smješteni u hotelu - i to od 20 sati do ponoći - i pruža im priliku da uživaju u zanimljivo renoviranom prostoru eklektičnog dizajna koji nudi jedinstven pogled i ugodnu atmosferu. Prostrani prostor ovog bara, bez ograničenja dostupan gostima hotela, stvoren je s idejom savršenog mjesta za opuštanje uz bazen i more pa posjetitelji imaju osjećaj ugodnog luksuza.

Uz raznovrsne snackove i manje zalogaje, u Pinia Pool Bar & Loungeu možete se opustiti i zabaviti na jedinstvenoj lokaciji tik uz more te doživjeti posebno iskustvo uživanja u ljetnoj večeri uz hranu, piće i glazbu. Neka vaša večer započne s stilom u Pinia Pool Bar & Loungeu - mjestu gdje se stvaraju najljepše uspomene. Vidimo se!
Više informacija na:   
 
www.marriott.com/DBVSI
Concierge Sheraton Dubrovnik Riviera Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • 75 Dubrovačke Ljetne Igre