Petak, 29 Ožujak 2024
Objavljeni pozivi za predlaganje Programa javnih potreba školstvu, socijalnoj i zdravstvenoj skrbi, te kulturi

Objavljeni pozivi za predlaganje Programa javnih potreba školstvu, socijalnoj i zdravstvenoj skrbi, te kulturi

Jedinstveni upravni odjel  Općine Župa dubrovačka objavio je za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima, te za  predlaganje Programa javnih potreba u kulturi.

Pozivaju  se  sve  ustanove,  udruge,  društva,  pravne  i  fizičke  osobe  koje  obavljaju  djelatnost  u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata, zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima, da dostave svoje programe rada i financijske planove za 2021. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba Općine Župa dubrovačka za 2021. godinu, kao i  sve kulturne ustanove, udruge, umjetničke organizacije, društva, pravne i fizičke osobe koje se bave kulturnim programima da dostave prijedloge svojih programa rada i financijske planove za 2021. godinu radi mogućeg uvrštavanja u Program javnih potreba u kulturi.

Prijava na Javni poziv može se podnijeti najkasnije do 27. studenoga 2020.


J A V N I    P O Z I V
za predlaganje programa javnih potreba u školstvu, socijalnoj skrbi, skrbi o stradalnicima Domovinskog rata,zdravstvenoj zaštiti i skrbi o djeci i mladima Općine Župa dubrovačka za 2021.godinu

obrazac-socijala-2021.-god

J A V N I    P O Z I V
za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi Općine Župa dubrovačka za 2021.godinu

obrazac-kultura-2021.god