Srijeda, 03 Ožujak 2021
Općina isplatila potpore u poljoprivredi za nabavu gnoja i zaštitnih sredstava, zahtjevi za preostali dio do 28. veljače

Općina isplatila potpore u poljoprivredi za nabavu gnoja i zaštitnih sredstava, zahtjevi za preostali dio do 28. veljače

Općina Župa dubrovačka danas je, podnositeljima zahtjeva za potporu male vrijednosti u poljoprivredi, izvršila uplatu traženih i odobrenih sredstava za nabavu gnoja i zaštitnih sredstava.

Općina Župa dubrovačka, sukladno proračunskim mogućnostima u 2021. godini dodjeljuje potporu za nabavu gnoja i zaštitnih sredstava u iznosu 50 posto računa, a ne više od 1.250,00 kuna .

Trenutno je utrošeno oko 50 posto planiranih sredstava stoga pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da podnesu zahtjev za dodjelu potpore za nabavku gnoja i zaštitnih sredstava sukladno Programu i Javnom pozivu potpore male vrijednosti u poljoprivredi Općine Župa dubrovačka za 2021.

Potrebni obrasci, upute i informacije su dostupne na web stranici Općine Župa dubrovačka,  na broj telefona 487-486 ili email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Javni poziv za podnošenje zahtjeva je otvoren do 28.02.2021. odnosno do utroška sredstava.