Ispiši ovu stranicu
Nakon dva sata dobre odbojke odbojkašice ŽOK Župa dubrovačka osvojile prvi bod u Prvoj B HOL - skupina jug

Nakon dva sata dobre odbojke odbojkašice ŽOK Župa dubrovačka osvojile prvi bod u Prvoj B HOL - skupina jug

Unatoč porazu u domaćoj utakmici od Split volley teama rezultatom 3:2 odbojkašice ŽOK Župa dubrovačka osvojile su jedan bod u drugom nastupu u Prvoj B HOL-skupina jug. Mogla je to biti i pobjeda, ali je ipak presudilo iskustvo gošći iz Splita, a naročito njihove najbolje igračice 32-godišnje A. Roso.

U prvom setu domaće su iznenadile gošće i vodile od početka do kraja seta koji je završio rezultatom 25:20. U drugom gore navedena splitska igračica je realizirala 9 servisa zaredom i stvorila prednost tako da je set završio uvjerljivo u korist gošći 25:8.

U trećem setu vodila se borba za svaki poen, a na kraju su župske igračice dobile set sa 25:23. U četvrtom setu opet dominacija gošći i pobjeda 25:12. U petom odlučujućem setu igračice Split volley teama povele se s nekoliko poena razlike i tu prednosti nisu ispuštale do kraja. Rezultat 15:10. Ovaj uzbudljivi susret trajao je gotovo dva sata.

Igralo se u dvorani OŠ Župa dubrovačka, bez gledatelja, uz stroge epidemiološke mjere koje je propisao Higijenski protokol od Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Za ŽOK Župa dubrovačka su igrale; Mihaela Antolović, Ana Burum, Veronika Šunjić, Dorotea Kozić, Mia Kulaš, Mia Mudrinić, Matea Prce, Mia Raguž, Ani Matić, Josipa Ćorak (kapetanica), Tina Krmek, Petra Batina, Andrea Ivanović i Nikol Duper. Trener Nikola Makivić, pomoćna trenerica Katarina Nardelli.