Četvrtak, 25 Travanj 2024
Nogometašice Župe dubrovačke vodile do 82. minute, pa na kraju izgubile utakmicu (FOTOGALERIJA)

Nogometašice Župe dubrovačke vodile do 82. minute, pa na kraju izgubile utakmicu (FOTOGALERIJA)

Nogometašice ŽOK-a Župa dubrovačka odigrale su još jednu dobru utakmicu, pogotovo u prvom dijelu,  u kojoj su nažalost bodovi pobjegli s Tarantele u posljednjim minutama susreta. U prvom dijelu nogometašice trenera Miljenka Meštrovića bolje , imaju inicijativu i stvaraju šanse te dolaze do vodstva iz kaznenog udarca u 40. minuti. Nakon prekršaja vratarke Vrčeva nad Nikom Viđen, Župu u vodstvo s bijele točke dovodi Nina Radić.

Drugo poluvrijeme - druga slika, gošće iz Glavica pokraj Zadra bolje i agresivnije, igra se više na polovici domaćih, župske nogometašice opasne iz nekoliko kontri i tako sve do desetak minuta prije kraja kada gošće iz Vrčeva iz jednog slobodnog udarca s dvadesetak metara s lijeve strane stižu do izjednačenja. Vratarka Župe očekujući ubačaj u šesnaesterac je malo ispred crte svog gola, a lopta lobom ulazi pod samu prečku.

Župke pet minuta do kraja imaju dobru priliku za novo vodstvo, ali vratarka i obrana Vrčeva uspijevaju zaustaviti loptu na putu prema mreži. I kada su svi očekivali da će utakmica završiti neriješeno, u zadnjoj minuti iz gužve pred šesnaestercom domaćina lopta dolazi do usamljene igračice Vrčeva koja izbija sama pred vratarku Župe za 1:2 za gošće.

Druga HNLŽ skupina (A)

ŽUPA DUBROVAČKA - VRČEVO 1:2 (1:0)

ŽUPA DUBROVAČKA; Lana Bazdan, Tea Šućur, Nora Radoš, Antea Duplica (od 46. Elizabeta Batistić), Nina Radić, Petra Ančić, Matea Zelen, Nera Dabelić, Anna Levant, Marija Barišić, Nika Viđen. Trener; Miljenko Meštrović.

1:0 Nina Radić (11m) 40', 1:1  Marta Števanja 82', 1:2 Sara Jurić 90'.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr, urednik