Srijeda, 06 Srpanj 2022
Turnirom u Metkoviću završena ovogodišnja Liga početnica Dalmacije U-13; Medalje za župske cure

Turnirom u Metkoviću završena ovogodišnja Liga početnica Dalmacije U-13; Medalje za župske cure

Završnim turnirom odigranim u Metkoviću zaključena je ovogodišnja Liga početnica Dalmacije U-13 Nogometnog središta Split (djevojčice rođene 2008. godine i mlađe) u kojoj u konkurenciji 12 ekipa nastupaju i djevojčice Župe dubrovačke.

Na turnirima u Trogiru, Stankovcima, Metkoviću, Runovićima te ponovo u Metkoviću su u svojoj premijernoj sezoni odigrale ukupno 14 utakmica  u kojima su ostvarile šest pobjeda, jedan neriješen rezultat i pet poraza, a na kraju su zasluženo dobile medalje.

Ovogodišnju Ligu početnica Dalmacije pod vodstvom trenera Miljenka Meštrovića su igrale; Anamaria Dusper, Jana Radić, Paola Cvjetković, Veronika Cvjetković, Veda Držanić, Laura Komnenić, Dora Lučić, Ana Domenika Matijaš, Lara Meštrović, Sofia Miletić, Iva Miloslavić, Melita Miloslavić, Marta Puljiz, Aurora Radošević, Stela Ramić, Anamarija Rehak, Karmen Rodin i Laura Šimičević.

Ova generacija ŽNK Župa dubrovačka je nastupala i u  Županijskoj ligi U-10 u konkurenciji dječaka, a Stela Ramić, Jana Radić i Karmen Rodin su trenerom Meštrovićem bile pozivane na se selekcijske utakmice reprezentacije županije. Jana Radić je dva puta nastupila za reprezentaciju Dalmacije u Medulinu i Zadru.

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre