Ispiši ovu stranicu
Gusarove nade u posljednja dva kola turnira pružile puno bolju igru, ali bez učinkovitosti u napadu

Gusarove nade u posljednja dva kola turnira pružile puno bolju igru, ali bez učinkovitosti u napadu

Na tradicionalnom vaterpolo turniru za uzrast Nade u Cavtatu domaćin je bez poraza osvojio prvo mjesto ispred mladih vaterpolista KPK, Juga, Vukovara i Gusara.

U posljednja dva kola turnira, u kojima je Gusar izgubio od Juga rezultatom 1:5 i od Vukovara rezultatom 2:6, Gusari su pružili puno bolju igru no za bolji rezultat je nedostajalo učinkovitosti u napadu. Šteta što domaćin nije proglasio najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira jer bi kapetan momčadi iz Mlina Gabrijel Džamarija zasigurno bio proglašen najboljim vratarom.

Iako rezultatski neuspješan nastup na turniru je ispunio ostale ciljeve kluba, ponovno okupljanje momčadi nakon zimske sezone, predstavljanje novog trenera prof. Matea Sentića te priprema za predstojeće kvalifikacije za prvenstvo hrvatske. Gusari su nastupali u sastavu Mateo Tomić, Luka Butrica, Matej Marič, Petrunjela Fox,  Gabrijel Džamarija, Luči Mojaš, Nikša Matičević, Ivona Vlašić, Antonio Perović, Tomi Jazvin, Adriano Marković, Matija Popović, Petar Pećarević, Marin Tošić.