Petak, 26 Travanj 2024
Na travnjaku Tarantele treniraju sto milijuna eura vrijedni igrači londonskog Tottenhama (FOTOGALERIJA)

Na travnjaku Tarantele treniraju sto milijuna eura vrijedni igrači londonskog Tottenhama (FOTOGALERIJA)

U Čibači na novom travnjaku Nogometnog kluba Župa dubrovačka treniraju tri igrača Tottenham Hotspura !!. Nogometaši ukupno vrijedni skoro sto milijuna eura u Hrvatsku su stigli nakon reprezentativnih nastupa za reprezentacije Argentine i Kolumbije kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kako bi izbjegli 14 dana karantene u koju osobe koje stižu iz Južne Amerike moraju pri povratku u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Kako im je za ulazak u Hrvatsku bio dovoljan samo  egativan test na koronavirus, u Tottenhamu su odlučili da ova tri igrača desetak dana provedu u našim krajevima nakon čega će se vratiti u Englesku. Smješteni su u jednom od hotela u okolici Dubrovnika, a za trening su izabrali igralište u Čibači.

Na Taranteli tako ovih dana treniraju Cristian Romero i Giovano Lo Celso dvojica od kvarteta argentinskih reprezentativaca protjeranih iz Brazila nakon prekinute utakmice između Brazila i Argentine, te reprezentativac Kolumbije Davinson Sánchez. Zbog njih su iz Londona u Župu dubrovačku stigla i dva trenera Spursa, koji će se pobrinuti da se igrači u Englesku vrate u što boljoj formi.

Najskuplji igrač koji je ikada trčao travnjakom Tarantele je Cristian Romero koji po Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura. Riječ je o igraču koji je s Argentinom osvojio Copa Ameriku te izabran u najbolju momčad prvenstva, a u Tottenham je stigao iz Atalante.

Slijedi ga Davinson Sánchez Mina reprezentativac Kolumbije koji vrijedi 32 milijuna eura, na najmanje od ovog trojca je procijenjen Giovani Lo Celso "samo" 27 milijuna.




Video sadržaj

  • Video sadržaj