Petak, 26 Travanj 2024
Slike Jaslica (Betlema) poslalo čak 35 obitelji, nagrade TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno su dobili...(FOTO)

Slike Jaslica (Betlema) poslalo čak 35 obitelji, nagrade TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno su dobili...(FOTO)

Poštovani čitatelji, zahvaljujemo Vam na velikom odazivu na naš nagradni poziv da slike Jaslica kojima ste ovih blagdana uljepšali Vaš dom podijelite s nama. Na adrese portala Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. prosinca smo dobili slike jaslica iz čak 35 obitelji. Osim vaših kreacija iz svih župskih mjesta, dobili smo i slike iz susjednih Konavala, Primorja i Grada, ali i iz dalekih Ciste Velike i Šibenika. Objave je pratilo i po nekoliko stotina vaših lajkova, brojni komentari i dijeljenja. Objavljivanje jaslica koje su stigle u navedenom roku je potrajalo sve do 31.12. u večernjim satima, a  lajkati objave ste mogli i na Novu godinu.

Hvala još jednom svima koji su sudjelovali, u ova teška vremena uživali smo u Vašoj kreativnosti.

Tko će dobiti nagrade odlučili ste svojim lajkovima, dijeljenjima i pozivima prijateljima da podrže vaše favorite.

Najviše lajkova su dobile; obitelj Barišić - Srebreno, obitelj Batina - Mljekara i obitelj Sindik - Petrača.

Oni su osvojili po jedan meni iz akcijske ponude TuttoBene Pizzeria & Fast Food - Srebreno koji u svojoj zimskoj ponudi ima čak šest menija po cijeni od samo 100 ili 110 kuna svaki, a tu su i pizze po izboru; Mala pizza 25 kn + Pepsi 0,33 L ili Pan pivo 0,33 L, Srednja pizza 35 kn + Pepsi 0,5 L ili Pan pivo 0,5 L, Jumbo pizza 65 kn + Pepsi 1 L ili Pan pivo 1 L.

Koliko je koja objava vaših jaslica dobila lajkova (do 12:00 02.siječnja, kada su napravljeni screenshootovi) pogledajte u Fotogaleriji