Četvrtak, 19 Svi 2022
čestitke - župnija
Sportske igre mladih; Edukativno-sportski Telemach Dan sporta u župskoj školi (FOTOGALERIJA)

Sportske igre mladih; Edukativno-sportski Telemach Dan sporta u župskoj školi (FOTOGALERIJA)

Osnovna škola Župa dubrovačka je danas je ugostila edukativno-sportski Telemach Dan sporta. Prvi dio programa u školskoj sportskoj dvorani bio je predviđen za učenike od 5. do 8. razreda koji su se natjecali na sportsko-ekološkom poligonu u kombinaciji vođenja nogometne lopte i ekološkog odvajanja otpada.

slijedio je svečani program otvaranja na kojem su nakon paljenja olimpijskog plamena učenike pozdravili su  Anton Jurkić, ravnatelj škole, Jure Marić, pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Općine i Tihana Butorac, glasnogovornica Plazma Sportskih igara mladih.

Sportsko - edukativni dan je nastavljen natjecanjem učenika od 1. do 4. razreda u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborili su plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati sredinom srpnja u Splitu.

Rezultate natjecanja donosimo USKORO


Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 26 godina svjedoči kako dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije, vrhunski sportaši i dužnosnici i sponzori. Povezuju sve svoje dionike i uključuju ih u pozitivnu sliku i ugled koji grade godinama kao promotor zdravog načina života i društvenih vrijednosti među djecom i roditeljima.


Sportske igre mladih; Mali Postranjani idu u Split - Područna škola Postranje najbolja u Graničaru (FOTO)

Sportske igre mladih; Ovo su najbrži župski učenici koji idu na atletsku završnicu u Split (FOTO)

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr