Petak, 19 Travanj 2024
Dobroslavić primio predstavnike Crvenog križa s područja Dubrovačko-neretvanske županije

Dobroslavić primio predstavnike Crvenog križa s područja Dubrovačko-neretvanske županije

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i pročelnicom UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je u petak u palači Ranjina povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa, predstavnike Hrvatskog Crvenog križa s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Na primanju su bili Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić te ravnatelji gradskih organizacija CK Dubrovnik Živko Šimunović, CK Korčula Marijana Milat, CK Metković Nela Orlović i CK Ploče Tanja Medak.

Župan Dobroslavić ovom prilikom je zahvalio svim djelatnicima i volonterima Crvenog križa te istaknuo kako su oni, uz zdravstvene ustanove, HGSS i Policiju odradili veliki posao u ovoj pandemiji koronavirusa.

”Županija pomaže društva Crvenog križa s 480 tisuća kuna i to će nastaviti raditi. Zaslužili ste sve što dobijete od nas”, rekao je župan Dobroslavić.

Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić zahvalila je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na primanju i dugogodišnjoj pmoći te istaknula kako je ponosna na sve volontere koji su nesebično pomagali svim sugrađanima kojima je pomoć bila potrebna.

”I oni koji možda nisu cijenili naša nastojanja u ovoj pandemiji su mogli vidjeti koliko mi sebe dajemo u ovaj poziv. Od šivanja maski, dostave hrane i lijekova i psihološke pomoći Crveni križ je bio tu za naše sugrađane. Mi i dalje nastavljamo vršiti svoju misiju”, rekla je Perčić.