Srijeda, 28 Listopad 2020
Turistička zajednica nagradila dvije obitelji iz Češke koje već 10 godina ljetuju kod obitelji Sentić u Solinama

Turistička zajednica nagradila dvije obitelji iz Češke koje već 10 godina ljetuju kod obitelji Sentić u Solinama

U utorak 08. rujna Turistička zajednica općine je dodijelila nagradu za dugogodišnji  dolazak dvije obitelji iz Češke. Simpatične obitelji OLEJAK i HUDEC su već 10 godina nerazdvojni od svojih domaćina, obitelji Sentić u Solinama. Od prvog dana zajedno putuju autom na odmor. Prve godine odmarali su u Omišu te se spustili južnije prema Župi.  Vozili su polako i kad su ugledali kuću obitelji Sentić u Solinama, odmah su znali da je „to to“.

Od tad redovito dolaze kod iste obitelji. Mijenjali su apartmane unutar kuće, pa su tako iz prizemlja došli do vrha kuće, kako kažu do najljepšeg apartmana i najljepšeg pogleda.

Nama je posebno drago da su bili dovoljno „hrabri“ da se i u ovo doba pandemije usude putovati, iako njima odmor nije ni u jednom trenutku bio upitan, znali su da ih čeka sigurnost kod „zamjenske“ obitelji.

- Svaki put iznova nam je čast  i  zadovoljstvo susresti  i  nagraditi  vjerne goste  koji neprekidno borave na području Župe dubrovačke - poručuju iz Turističke zajednice općine.