Subota, 20 Travanj 2024
Turistička zajednica općine nagradila goste iz Makedonije koji već deset godina dolaze u Mline

Turistička zajednica općine nagradila goste iz Makedonije koji već deset godina dolaze u Mline

Turistička zajednica općine danas je dodijelila nagradu za dugogodišnji dolazak obitelji iz Makedonije. Simpatična obitelj Trajkoski je već 10-tu godinu nerazdvojna od svojih domaćina, obitelji Šantić u Mlinima.

Od prvog dana putuju autom na odmor. Kad su prvi put dolazili na odmor, tadašnji uvjeti vožnje su bili dosta zahtjevniji nego danas, nakon 10 sati vožnje su prolazili kroz Mline koje su im tada, kao i dan danas, izgledale kao „raj na Zemlji“.

Od tad redovito dolaze kod iste obitelji i uvijek borave u istom, sad već „njihovom“ apartmanu, komentirali su kroz smijeh.  

- Nama je posebno drago da su bili dovoljno „hrabri“ da se i u ovo doba pandemije usude putovati, prošle 2020. godine ipak nisu uspjeli doći zbog državnih restrikcija, ali njima odmor nije ni u jednom trenutku bio upitan, znali su da ih čeka sigurnost kod „zamjenske“ obitelji.

Turističkoj zajednici  je svaki  put  iznova čast  i  zadovoljstvo susresti  i  nagraditi  vjerne goste  koji neprekidno borave na području Župe dubrovačke - poručuju iz Turističke zajednice općine.