Petak, 19 Travanj 2024
Članovi KUD-a “Marko Marojica izabrali novo vodstvo, Ivici Grbiću novi mandat predsjednika

Članovi KUD-a “Marko Marojica izabrali novo vodstvo, Ivici Grbiću novi mandat predsjednika

Na redovnoj izbornoj skupštini održanoj u petak 30. srpnja u Zadružnom Domu u Buićima članovi KUD-a “Marko Marojica“ potvrdili su članove dosadašnjeg vodstva KUD-a ua novi mandat Uprave, dok je do izmjena došlo samo kod dijela članova Izvršnog i Nadzornog odbora, kao i Stegovnog suda.

Tako su u novo vodstvo izabrani Ivica Grbić za predsjednika, Marin Srijense za potpredsjednika, Davor Njirić za tajnika te Pavo Rajić, Matko Haičman, Michel Curić i Nikola  Lazarević  za članove Izvršnog odbora.

Novi Nadzorni Odbor čine Jelica Crnčević, Antun Srijense i Ivan Ćorić, a  Stegovni sud Jozo Kitin, Petra Jakobušić i Marina Pasković Miljković.

Novoizabrana Uprava je predstavila plan rada za ovu godinu, kao i plan obilježavanja 45-te godišnjice osnivanja KUD-a. Članove su upoznali i financijskim izvješćem humanitarne akcije za pomoć jednoj obitelji iz okolice Petrinje, kojoj je pored stradale imovine u potresu, preminuo član uže obitelji. Akcija se nastavlja do kraja godine.  

Skupština je jednoglasno prihvatila prijedlog nove Uprave da se pripremi izrada novog  pečata Društva, koji bi izgledao kao i novi logo.


                  
foto; Marina Pasković Miljković