Petak, 19 Travanj 2024
Na punktu u Gospinom polju danas cijepljena 761 osoba, najviše njih 577 booster dozom

Na punktu u Gospinom polju danas cijepljena 761 osoba, najviše njih 577 booster dozom

U suorganizaciji Doma zdravlja Dubrovnik, Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije i Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije i danas je organiziran punkt za cijepljenje protiv koronavirusa u sportskoj dvorani u Gospinom polju u Dubrovniku.

Građanima su bila dostupna cjepiva proizvođača Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

Prema podacima nadležnih službi, na punktu u Gospinom polju danas je cijepljena 761 osoba, od čega 76 prvom dozom, 108 drugom dozom te 577 booster dozom.

Ovim putem napominjemo kako je punkt za cijepljenje u Gospinom polju organiziran i sutra, 13. siječnja 2022., od 8 do 12 sati. Mole se sve osobe koje dolaze na cijepljenje da ne dođu natašte te da sa sobom ponesu bočicu vode kako bi lakše podnijeli cijepljenje.  I sutrašnje cijepljenje namijenjeno je hrvatskim državljanima, dok strani državljani mogu svoje cijepljenje organizirati putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr