Petak, 19 Travanj 2024
Pogoršana epidemiološka situacija; Župski Dječji vrtić od srijede prekida redovan rad

Pogoršana epidemiološka situacija; Župski Dječji vrtić od srijede prekida redovan rad

S obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju kako na području Općine Župa dubrovačka tako i na širem području kao i slučajeve zaraze u dječjem vrtiću i osnovnoj školi, Dječji vrtić Župa dubrovačka od srijede, 03. ožujka 2021. godine do srijede 10. ožujka 2021. godine, prekida redovan rad. Navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane korona virusom te zaštite djece, građana, ali i djelatnika, od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.¸

Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do 09. ožujka 2021. godine, obavijestit ćemo roditelje i građane o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera.

Odlukom je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u vrtić ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa.

Dežurstvo za djecu koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće organizirano je u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

Molimo sve roditelje djece koja zaista nemaju mogućnosti ostaviti djecu kod kuće da se danas do 20.00 sati jave na broj telefona: 020/485-029 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ukoliko imaju potrebu sutra dovesti dijete u dječji vrtić.

Apeliramo na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Sve najnovije takve informacije dostupne su i na web stranici Dječjeg vrtića i Općine Župa dubrovačka gdje se redovito ažuriraju.