Srijeda, 24 Travanj 2024
Potpisan Ugovor za EU projekt „Vrtić po mjeri“ - Župskom vrtiću 5.608.941,87 kuna bespovratnih sredstava

Potpisan Ugovor za EU projekt „Vrtić po mjeri“ - Župskom vrtiću 5.608.941,87 kuna bespovratnih sredstava

Ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka Marija Jelić danas je potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za EU projekt „Vrtić po mjeri“. Radi trenutne epidemiološke situacije Ugovor je potpisan u samom Vrtiću u 3 primjerka između Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačkog tijela, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao Posredničkog tijela razine 2 te Dječjeg vrtića kao Prijavitelja. Partner Vrtiću na projektu je Općina Župa dubrovačka.
Projekt „Vrtić po mjeri“ odobren je nakon uspješne prijave na poziv UP.02.2.2.16 „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“u sklopu poziva iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupni iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 5.608.941,87 kn (II. faza) i bit će financirana u cijelosti.
Ovaj projekt nastavak je uspješno završenog prvog projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“ u iznosu od 12.728.804,26 kn (I. faza). Drugom fazom nastavit će se provoditi produljeni radi rad subotom u Vrtiću u sklopu kojeg se provode posebni programi verificirani prvim projektom te će se nastaviti podizanje kvalitete i unaprjeđenje rada na zadovoljstvo djece i obitelji Općine Župa dubrovačka.


  • Autor: Župski portal - zupcica.hr