Petak, 19 Travanj 2024
Na listama za Županijsku skupštinu 18 kandidata iz Župe dubrovačke, najviše pet na listi DUSTRE

Na listama za Županijsku skupštinu 18 kandidata iz Župe dubrovačke, najviše pet na listi DUSTRE

Objavljene su liste kandidata za vijećničke mandate u Županijskoj skupštini Dubrovačko neretvanske županije. Na sedam kandidacijskih lista je 18 kandidata iz Župe dubrovačke, najviše pet na listi DUSTRE.

Na listi HDZ-a i partnera na ovim izborima je samo jedna kandidatkinja iz Župe, na šestom mjestu liste Irena Korda iz Mlina (Kozarina 6).

lista HDZ-HSLS-HSS-HSU-HRV. SUVERENISTI

Lista Srđ je Grad  / Možemo ima tri župska kandidata; Nikola Duper, Mlini (Trgovište 25) je na trećem, Antonio Bratoš, Kupari (Blato 1) na 20. mjestu, a Andrej Mezek, (Petrača 28B) je 29. na listi.

lista SRĐ JE GRAD – MOŽEMO-NL-ZAOKRET

Lista Domovinskog pokreta ima četiri kandidata iz Župe; Mateo Haičman, Srebreno (Vukovarska 28) je peti, Niko Pavlović, Donji Brgat (Put Kralja Tomislava 19) na 16., a Vlaho Kristović, Grbavac (Gornje selo 13) na 24. mjestu, te Nikša Miloslavić, Buići (Jozef 2) 27. na listi.

lista DOMOVINSKI POKRET – DP

I Dubrovački Demokratski Sabor DDS ima četiri župska kandidata. Katarina Šutalo, Čibača (Put Sv. Ilije 19) je 22. na listi, Petra Pavlović, Mlini (Šetalište M.Marojice 8), na 25. mjestu, Ines Stjepčević iz Čibače (Na Rijeci 15) na 27., a Ivo Žeravica, Mandaljena (Put don Antuna Kriletića 6) na 32. mjestu.

lista DUBROVAČKI DEMOKRATSKI SABOR – DDS

Najviše pet kandidata iz Župe ima DUSTRA. Na 6. mjestu je Blaž Avramović, Čibača (Don Marina Beusana 2A), Marija Curić, Mandaljena (Put Drag. Dom. rata 97) je 18., Dijana Čipčić, Mlini (Šetalište M.Marojice 8) je 21., Hrvoje Marojica, Zavrelje (Kostur 17) 26., a Milan Mikulić, Čelopeci, (Lazine 8) na 32. mjestu.

lista DUSTRA

Na listi MOST-a je jedan mještanin Župe, Matko Ćupić, Buići (Put Radovine 20),

lista MOST

isto kao i na listi SDP-a i HNS-a gdje je na 26. mjestu Antun Anđelić, Čelopeci (Rovanj 1).

lista SDP - HNS


Za mjesto župana/županice i njihovih zamjenika birat ćemo između šest kandidata

ZBIRNA LISTA – ŽUPAN