Četvrtak, 25 Travanj 2024
Antun Bašić kandidat ŽUPKE za općinskog načelnika obišao radove na budućem igralištu Brašina (FOTO)

Antun Bašić kandidat ŽUPKE za općinskog načelnika obišao radove na budućem igralištu Brašina (FOTO)

Kandidat za općinskog načelnika Župske stranke - ŽUPKA Antun Bašić danas je obišao radove na izgradnji igrališta Brašina. Na javni natječaj raspisan u ožujku ove godine javilo se ukupno pet ponuditelja, a kao najbolja odabrana je ponuda tvrtke Texo Gradnja d.o.o. iz Kupara.

- Drago nam je što smo konačno dočekali početak radova na izgradnji igrališta za koje je projekt izrađen još 2017. godine. Dužan sam istaknuti da ću poduzeti sve što je u mojoj ovlasti kako bi se radovi izveli na kvalitetan način bez manjkavosti i dodatnih korekcija, što je do sad bio čest slučaj u realizaciji projekata uređenja javnog sadržaja na području Općine Župa dubrovačka.

Predviđeno je igralište na 660 metara kvadratnih s nogometnim i košarkaškim terenom, što predstavlja prvo takvo igralište koje će se izgraditi na području općine u posljednjih 30 i više godina. Paralelno s izgradnjom ovog igrališta, već danas moramo planirati i pripremati projektnu dokumentaciju za sljedeće ovakvo igralište u jednom od naših naselja, jer ne smijemo dopustiti da se opet čeka 30 godina na sljedeće - poručio je kandidat za načelnika Župske stranke, te dodao da je u posljednjih mjesec dana pred izbore Župa dubrovačka postala pravo malo gradilište.

Priopćenje Župske stranke pročitajte OVDJE