Nedjelja, 25 Srpanj 2021
Završio Blagoslov obitelji u Župama Brgat i Postranje - Don Nikola Berišić; "Držao sam se svih mjera, maska, distanca .."

Završio Blagoslov obitelji u Župama Brgat i Postranje - Don Nikola Berišić; "Držao sam se svih mjera, maska, distanca .."

Prošle nedjelje je završio blagoslov  obitelji u Župama Brgat i Postranje koji je ove godine zbog trenutnog stanja s pandemijom koronavirusa u dogovoru župnika don Nikole Berišić Pastoralnim vijećem župa održan ranije tijekom Došašća kako bi se izbjegle gužve oko Božića.

- Sve obitelji su me primile lijepo i s radošću. Sretni su što sam ih mogao posjetiti, vidjeti i blagosloviti ih, sa željom da 2021. godina bude bolja. Držao sam se svih mjera, maska, dezinficijens, distanca i kratko zadržavanje.  Bilo je i obitelji koji su mi pripremili sve za blagoslov u vrtu ili dvorištu. Ako je u nekoj obitelji bilo pozitivnih ili su u izolaciji ili samoizolaciji, oni bi me nazvali i tamo nisam išao. Te ću obitelji blagosloviti naknadno.

Koristim priliku svim ljudima dobre volje čestitati im Božić i Novu 2021. godinu, sa željom da nas novorođeni mali Isus očuva od svih bolesti posebno od Covid 19. Sretan Vam Božić i na dobro vam došlo Isusovo porođenje!- poručio je  don Nikola Berišić.

Ako je u nekoj obitelji bilo pozitivnih ili su u izolaciji ili samoizolaciji, oni bi me nazvali i tamo nisam išao. Te ću obitelji blagosloviti naknadno.

  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre