Srijeda, 06 Srpanj 2022
Obavijest iz Općine; Prikupljanje podataka o građevinskim objektima, terenska izmjera u naselju Brašina

Obavijest iz Općine; Prikupljanje podataka o građevinskim objektima, terenska izmjera u naselju Brašina

Iz Općine Župa dubrovačka obavještavaju mještane da će djelatnici Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. tijekom ožujka 2022. godine obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Župa dubrovačka - naselje Brašina - neovisno o prethodno izrađenim projektima legalizacije. Izmjera objekata će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljati će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike nekretnina za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Župa dubrovačka bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne informacije, slobodno se obratite u Općinu Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno (tel. 020/487-470., email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • 71. Dubrovačke Ljetne Igre