Petak, 19 Travanj 2024
Nova pobjeda na Taranteli; Župa dubrovačka bolja od lanjskog trećeligaša Zmaja iz Blata (FOTO)

Nova pobjeda na Taranteli; Župa dubrovačka bolja od lanjskog trećeligaša Zmaja iz Blata (FOTO)

Golovima Kristijana Prkuta Župa dubrovačka je danas na Taranteli upisala nova tri boda, momčad trenera Milana Petrovića je bila bolja i slavila protiv lanjskog trećeligaša Zmaja iz Blata.

Župa je do vodstva mogla već u 9. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca kojeg nije realizirao kapetan Kajba kojemu je golman gostiju obranio udarac. Međutim već dva minuta kasnije danas raspoloženi Kristijan Prkut dovodi domaćina u vodstvo, a u 29. minuti povećava prednost na 2:0.

Gosti aktivniji početkom nastavka što donosi smanjenje vodstva Župe u 52. minuti, ali u zadnjih pola sata utakmice Župa igra bolje  i stvara nekoliko dobrih prilika, a najzaslužniji što Zmaj na Taranteli danas nije poražen s većom razlikom je golman gostiju Dino Kapor koji je uz obranjeni jedanaesterac Kajbi, zaustavio nekoliko udaraca u okvir gola koje je uputio Vasilj i Toni Soldić iz dobro izvedenog slobodnog udarca s dvadesetak metara.

Župa dubrovačka je danas nastupila u sastavu;Bruno Šutalo, Antonio Lipotić, Toni Soldić, Stanislav Vasilj, Velimir Kajba, Viktor Lekaj, Kristijan Prkut (od 76. Danijel Sentić), Vlaho Capurso (od 37. Miho Galjuf), Mirko Petković, Luka Papić (od 22. Lovro Miletić-Dri). Trener; Milan Petrović.




  • Autor: Župski portal - zupcica.hr, urednik