Petak, 03 Svi 2024
vodovod
Postranjani dobili Žute pauke na penale, Gornja Čibača u zadnjoj minuti do pobjede protiv Popolice (FOTOGALERIJA)

Postranjani dobili Žute pauke na penale, Gornja Čibača u zadnjoj minuti do pobjede protiv Popolice (FOTOGALERIJA)

Treći dan Turnira župskih mjesta ponovo je imao poslasticu večeri, posljednji susret dana između Čelopeka i Postranja, derbi koji je završio neriješeno s osam golova, ali i velikim brojem žutih kartona i akumuliranih prekršaja te jednim isključenjem. U ostalim utakmicama Srebreno je bolje izvodilo penale nakon 0:0 protiv Mišića/Zone, Bjelice su dobile Brašinu Young Boys, a Gornja Čibača Popolicu.

Počelo je susretom grupe C Srebreno - Mišići/Zona bez golova, a na penale se izvodilo čak osam serija. Nakon što su svi izvođači bili uspješni Juraj Joković brani udarac Jasminu Salihoviću za prednost u slučaju jednakog broja bodova ove dvije ekipe.

U drugoj utakmici Bjelice su bez većih problema upisale bodove protiv Brašine Young Boys. Već početkom susreta za 1:0 pogađa Nikša Milić a nedugo zatim za 2:0 Toni Soldić. U ostatku utakmice Raguž daje priliku igračima s klupe, igrali su svi, a konačni rezultat je glasio 4:1, na 3:0 je povisio Antonio Milić, za 4:0 novi gol Nikše Milića, a poraz je ublažio Antonio Pijević.

Drugi susret te skupine su igrali Gornja Čibača i Popolica. Iako se činilo da će poluvrijeme završiti bez golova, 14 sekundi prije kraja branitelje naslova u vodstvo dovodi Matej Perić. Čibačani u drugom dijelu stalno u napadu, pogađaju stative i propuštaju brojne prilike, pa Popolica minut i pol prije kraja stiže do izjednačenja golom Mladena Bogoja. Malo je nedostajalo da momčad koju vodi Nikša Benić napravi veliko iznenađenje, ali opet je za njih bila kobna zadnja minuta u kojoj primaju dva gola. Za 2:1 za Gornju Čibaču pogađa Branimir Perić, a konačnih 3:1 postavlja Igor Žilić.

Čelopeci - Postranje derbi prvog dana trećeg kola, odlična utakmica s osam golova. Poveli su Žuti pauci preko Stjepana Duje Reza, izjednačio je Ivan Kelez a na poluvrijeme se odlazi s prednosti Čelopeka 2:1 strijelac je Jak Kojaković. Kada je početkom nastavka najmlađi igrač na terenu Valentin Brajko postigao treći gol za Čelopeke činilo se da je priča gotova, ali Postranjani nisu tako mislili. Na 3:2 smanjuje Miho Galjuf, a uz veliku podršku navijača Postranje ubrzo dolazi do izjednačenja golom Vicka Miloslavića. Žuti pauci su uzdrmani a Postranjani nastavljaju u istom ritmu što donosi potpuni preokret 3:4 - udarac Maroja Miloslavića se odbija od Pera Grbića i lopta je iza leđa Davora Mišića. Ipak, derbi odlazi do penala jer u posljednjim trenucima za Žute pauke drugi gol postiže Valentin Brajko. Pri izvođenju penala Ivan Kelez brani prvi udarac, a Postranjani su precizni sva tri puta.  

 

  • Autor: Župski portal - zupcica.hr
  • zuc
  • hdz_dnz