Srijeda, 16 Lipanj 2021
U Srebrenom nakon 15 godina sinoć ponovno otvorena streljana Streljačkog društva Župa dubrovačka

U Srebrenom nakon 15 godina sinoć ponovno otvorena streljana Streljačkog društva Župa dubrovačka

Nakon 15 godina  ponovno otvorena streljana u Srebrenom. Streljanu je otvorio načelnik općine Silvio Nardelli uz nazočnost predsjednika  Streljačkog društva  Župa dubrovačka Ivice Cumeljana, Iva Vlašića predsjednika nadzornog odbora društva i nekolicine starijih i mlađih članova društva.

Prostorije nekadašnje streljane bile su u jako zapuštenom i devastiranom stanju te su predstavljale veliki  izazov. Bilo je potrebno dobro zasukati rukave i prionuti poslu, koji su i na kraju uspješno i odradili.
U uređenju predsoblja i WC a te s priključkom vode uvelike nam je pomogla općina i komunalno poduzeće Župa dubrovačka. Društvo im se  velikodušno zahvaljuje jer bez njihove pomoći radovi bi trajali puno duže. Na uređenju streljane utrošeno je 160.000 kuna i trajali su 18 mjeseci.

Streljačko društvo  će organizirati turnir za dan općine koji će se održati 29.05.2021 u streljani u Srebrenom, naravno uz poštivanje važećih epidemioloških mjera. Treninzi društva održavaju se utorkom i četvrtkom od 18.00 do 21.00.

 

  • marketingA1