Petak, 29 Ožujak 2024
Prijavljene tri župske ekipe; FUN H2O Mlini, Lukovica i Srebreno - Kvalifikacije bi trebale početi 1. kolovoza

Prijavljene tri župske ekipe; FUN H2O Mlini, Lukovica i Srebreno - Kvalifikacije bi trebale početi 1. kolovoza

Jučer je istekao rok za prijavu ekipe za nastup u ovogodišnjoj Divljoj ligi, 23 ekipe potvrdile nastup, tri su u čekaonici jer još nisu potvrdile hoće li igrati ili ne za što im je rok danas do 20 sati.

Prijavilo se svih osam najuspješnijih sastava prošlogodišnje Divlje lige, te se znaju nositelji skupina glavnog turnira (četiri skupine po četiri sastava). Na vrh skupine 'A' će prvak Kamen Mali Cavtat, u skupinu 'B' prvu poziciju će zauzeti FUN H2O Mlini, doprvak, zatim u 'C' bit će Elita, brončani sastav 2019., a u skupini 'D' Kokoti.

Ždrijebom će se popuniti po još jedno mjesto u svakoj skupini, drugo, i to će na ta mjesta uskočiti sastavi koji su lani izgubili u četvrtfinalu, dakle, Crvene stijene Orašac, PVG Gruški mul, Porporela i Pasjača Popovići

Kvalifikacije bi trebale početi u subotu, 1. kolovoza, a kako navode organizatori "želja je igrati i ovo ljeto, a hoćemo li uspjeti ovisi o epidemiološkoj situacija, koja, nažalost, u ovom trenutku nije dobra".

Ako bude sve okpo planu u kvalifikacije će za sada; Lozica, Komarda, Daksa, Plaža ispod Petke, Srebreno, Batahovina, Lukovica, Palace, Vila Šeherezada, Turčin Danče, Mandrač, Sustjepan Mali muo, Sovrnja Doli, Kolorina i Uvalica.

Ždrijeb 37. Prvenstva dubrovačkih kupališta održat će se u ponedjeljak, 27. srpnja, ispred Kneževa dvora s početkom u 18 sati.